Festival Filem Malaysia ke-22

Finally the pictures are all with me. But! There are too many pictures so I'll just put up the one I think you would like best. Semua celebs yang kau sayang sahaja I letak sebab I dah busy balik nak upload banyak-banyak sangat. Korang pun guna Streamyx je kan bukan boleh load semua (tiba-tiba emo ngan Streamyx). Baiklah mari mulakan.Yang pertama, yang paling korang sayang. Heh. Okay baiklah Hamis
(-_-") yang penting kau happy.Nor Liana Samsuddin, kesayangan mama.
Hans Isaac, kesayangan kakak Liana.Amber Chia kesayangan nama-nama besar dalam fesyen. Dia masih ingat show kami untuk Hair Atelier :')
Lisa Surihani kesayangan semua orang.
Natasha Hudson dah slim down , so I felt tembam debab next to her. Pipi paling tembam debab heh.
Thalya kesayangan!


MUSTAPHA MAAROF KESAYANGAN I SEJAK KECIL OKAY, DAH LAH SEDONDON BUSANA KAMI. Ini sumpah masa kecil tengok dia dalam peti tv lalu ingin kahwini.
Fahrin kesayangan....Scha. Scha kesayangan I sebab cantik sangat.Menteri Pelancongan Sabah, kesayangan I sebab seronok masa lunch kemudian bergebang tentang orang Jawa teehee.


Sazzy Falak kesayangan Nazril Idrus.Elaine Daily kesayangan kita sebab kami selalu ada jodoh dan bertemu di mana sahaja, haih kawan lama ini. Ececeh.Mohd, kawan baru I, kesayangan aunties-aunties haha. Oh dia ini berlakon dalam cerita Maut, terpaksa I tengok Youtube.Awal Ashaari, kesayangan semua perempuan (dulu). Okaylah, sekarang pun.
Sebelum bersurai saya akhiri dengan Dynas Mokhtar. Yang tiada di atas, nanti saya Facebook tag, no worries. Okay dah saya nak tidur. Dah penat perah otak perah ketiak semua untuk test Microeconomy 162. Saya perlukan percutian pantai yang panjang *dalam mimpi. Selingan: Baju meleret oleh Carven Ong.
No comments:

Post a Comment