Does Appeton Weight Gain works?

thumbnail I am on a Weight Challenge! Haha. So it's your turn to help me! I would need feedbacks from anyone who have used/experienced Appeton Wei...

Menjawab dua soalan secara

thumbnail ..mass communication. Baiklah. Mengungkai persoalan (woh woh Expose Mistik) regarding tips rambut di mana sudah more than dua kali saya bebe...

TIPS ANGGUN CANTIK BERGAYA BERKUMIS KEMAS BERDAHI LICIN UNTUK ANDA!

thumbnail
Ya I tahu I dah lama tak bagi tips. Tips-tips ini semua kau ingat apa? Datang dalam mimpi ke nak bagi setiap hari? Mestilah nak bagi tips ya...

Satu petang bersama mereka

thumbnail
Sebelum mula scrollshow, nak cerita pasal gambar ini yang sumpah lawak. Sebab tengah posing-posing, tiba-tiba emak nak lalu terus dua-dua, I...

Pernah singgah

thumbnail
Aku tahu Bila aku melepaskan ini Bila aku mendampingi ini Aku menghampakan Aku tahu Bila aku buat keputusan ini Bila aku buat pilihan ini A...

GOOD MORNING SUNSHINE!

thumbnail
Selamat pagi, kepada yang suka email tanya bila nak post wajah tanpa mekap, nah. Selamat pagi, para pencinta yang sedia menanti entri, nah....

Masalah muka berminyak?

thumbnail
Hai sungguh best tajuk itu. Seperti ingin memberi penyelesaian terhadap permasalahan anda selama ini. Tapi malang sekali ini hanyalah anothe...

Tali Hijau

thumbnail
Pati Ayam Brands sedang mengadakan satu pertandingan di mana anda berpeluang untuk bercuti ke Disneyland Hong Kong bersama selebriti! Ada du...

Buat julung kalinya!

thumbnail Saya update belog menggunakan Blackberry. Fuh fuh mari kita lihat ke mana usaha ini akan membawa kita. Tak, the thing is, tengah buat cleara...

All Hail The Queen(s)

thumbnail
Kan telah I gembar-gemburkan tentang pertandingan Carefree Queen dulu? Maka telah banyak pun penyertaan video yang mereka terima di www.ca...

Is this forever and ever? I'm in love, woo!

thumbnail Lagu apa eh yang first ini? Rindu nak sapu fringe ke tepi haha.

Generasi hebat.

thumbnail Hebat. Satu perkataan yang sangat saya suka. Satu perkataan yang jarang saya gunakan dan throw around macam itu sahaja. Bukan calang-calang ...

Karnival dan biskut hantaran

thumbnail
I balik dan masuk pintu depan, terus terhidu rumah semerbak bau aiskirm Malaysia. Ya I tak tau kenapa I sempat balik lagi time-time tengah f...

No Compromise!

thumbnail
Baiklah, mungkin entri ini akan sedikit panjang. Sebab I teruja nak mengomel pengalaman buat kerepek (perasa kegemaran Original dan Hot&...

On something recent

thumbnail If I do not want to see you dance (in public), it's probably because, I might have fallen in love with you.

Quick update on Gala Dinner PanPacific

thumbnail
Rushed to PJ then Lot10 and PV after morning class in Johore for meetings and fitting sessions equals to muka selekeh maid. Recently (just ...