Berry Rambang.

Baiklah. Saya ada satu strategi yang mampu membuatkan saya update selalu walaupun masa tidak mengizinkan. Amboi masa ni, sukati dia je nak izinkan ke tak I update mmph mmph. Walaupun selalu occupied dengan perkara lain, Blackberry senantiasa di tangan dan dengan hobi suka mengambil gambar, maka terciptalah segmen Beri Rambang. Ini up to you nak pronounce bagaimana. Boleh jadi disebut sebagai 'beri' as in Bagi Rambang. Atau lebih comel sebut sebagai beri as in (black)Berry Rambang. ATAU PALING COMEL BERRY RAMBANG YANG MAKSUD DIA SANGAT RAMBANG, 'VERY' RAMBANG, TAPI SEBAB TERLALU COMEL TAK RETI SEBUT VERY JADI BERRY RAMBANG YOU! Berry Random pun boleh. Okay pasal tajuk segmen dah ambil satu perenggan. Progress yang baik di situ.

Mari mulakan! Gambar rambang yang ada dalam Berry kita :) Kebanyakan gambar di bawah, telah diupload di www.twitter.com/haniszalikha terlebih dahulu, so kalau yang bau basi tuh jangan makan -__-


Gambar untuk buat visa. Memang julung-julung kalinya gambar berukuran passport sesuai untuk tontonan umum :')Pergi tangkap gambar pun nak bawa di debab di atas. Maksud saya, debab sebelah kiri ya. Debab kanan memang kena bawa sebab dia pun kena buat visa -_- AND GAMBAR INI SMART SEBAB BOLEH BUAT LOGO CHANNEL V. Yes.Kalau tak debab tapi memerap takpe. Lenguh lah gile.


Gambar Gu Jun Pyondan ini memang dah tag semua kat Facebook tsk tsk T_TStandard lah phone penuh dengan gambar vain teehee. Muka nak balik Johor dan senyum palsu.Muka dalam trafik jam, dah lembeb pergi meeting T_T
DAPAT AKU MERASA CREAM PUFF EMAK BUAT YES BEST IN THE WORLD EVER GITU.


Waktu perjalanan pulang KL, singgah makan tepi lebuhraya. Wow 'tepi lebuhraya', sungguh skema. Terbayang kereta rosak tepi lebuhraya, dan makan di situ -_-. Maksud I rest area dekat highway, di mana Restoran Satay Haji Samuri buat aksi antarabangsa dengan mengambil bahagian dalam Earth Hour.

Muka berlemuih melekit sememeh tak mandi, lepas test Macroeconomy terus pulang ke pangkuan keluarga :')Dan juga ke pangkuan anak Madhuri yang baru lahir. Ceh macam larat je anak kucing haluih ni nak pangku I.

No comments:

Post a Comment